Aanpak

Financien-herstuctureren-analyse

Onze werkwijze

Als ondernemer spreken we uw taal, maar we weten ook goed met banken te communiceren. We hebben nu eenmaal (voormalige) bankiers in huis. Daarom weten we dat u denkt in kansen, en financiers vaak in bedreigingen en risico’s. De juiste overweging ligt er precies tussenin. En dat is precies de inbreng die u van onze allround professionals mag verwachten.

Onze netwerk oplossing

We hebben een jarenlange ervaring in de bancaire sector en het bedrijfsleven in huis. Met de opgedane kennis, ervaring, expertise en het netwerk kunnen we u optimaal begeleiden bij uw financiering. Cofin beschikt hiernaast over een netwerk van ervaren investeerders en heeft betrouwbare ingangen bij de financiële instellingen.

Samenwerking is van vitaal belang voor overleving in de huidige financiële crisis. Om in úw situatie tot de beste oplossing te komen combineren wij alle expertises binnen ons netwerk.

Met elkaar verbinden, is een belangrijk onderdeel van het continu proces waarbij wij u centraal stellen. Daarnaast kunt u deel gaan uitmaken van ons netwerk.

Cofin by COFIN