Team
Ons team
helpt u met hedendaagse kennis over financiële zaken
Ons team
helpt u door de heftigste financiële stormen
Ons team
helpt u met een solide financiële toekomst

 

Hans van Galen (1961) LinkedIn-Profile

Hans heeft meer dan 25 jaar bancaire ervaring bij diverse banken. Hij heeft aan de wieg gestaan van Nationale Nederlanden Bedrijfsfinancieringen (NNFD). Hans heeft bijgedragen aan het succes en het uitbouwen van NNFD en later ook aan Westland/Utrecht Hypotheekbank (WUH/ ING).
Sinds 2013 is hans actief als adviseur voor MKB-ondernemingen en vastgoedbeleggers. Hans werkt intensief samen met andere specialisten. Hiernaast werden in de periode 2013-2016 meerdere bedrijven begeleid tijdens bijzonder beheertrajecten met de bank. Hans heeft hierbij oog voor de belangen van zowel de bank, de ondernemer als overige stakeholders. Vanaf 2013 werden vele financieringen verstrekt. Tevens begeleidt Hans vanaf 2013 meerdere start-ups, die inmiddels de fase van scale-up bereiken. Alle facetten van het ondernemerschap komen hierbij aan de orde.

 

Jaap de Bruijn (1952) LinkedIn-Profile

Jaap heeft jarenlang ondernemers begeleid in de rol van accountant/fiscalist. In 2012 verkocht hij zijn praktijk met ca. 35 medewerkers. Jaap is al een geruim aantal jaren lid van de adviesraad van een middelgrote bank. Jaap heeft zich in de achterliggende jaren toegelegd op financiële begeleiding van MKB-bedrijven en heeft o.a. ruime ervaring in onderhandelings (-overname) trajecten.

Cofin by COFIN